procesare carduri valabile in Romania

Suport sisteme de plata online: ROMCARD, PayPal, 2checkout, Authorize, LinkPoint, PayFlow PRO.

doriti sa platiti online?

da
2
67%
nu stiu
0
Niciun vot
nu
1
33%
 
Voturi totale : 3

http://www.aloda.info

Mesajde ALODA.INFO » 09 Ian 2005, 21:19

salut

Banci sunt mai multe care faciliteaza plata online. Sunt insa taxe de inrolare ce duc pana la 1000 de euro fara alte certificate si alte minuni care costa.

cel mai bine este inrolarea intr-un sistem de procesatori dar pe-acolo comisioanele incep pe la 5% minim, fara alte facilitati.

special pt telefonie am facut de curand http://www.aloda.info. am preluat si tarifele multor provideri deja si le-am integrat intr-un motor de cautare tarife.
de asemenea am incheiat deja contracte cu cativa provideri si oferim prin intermediul http://store.aloda.info (link direct) cartele telefonice cu plata online.

intrii pe site, vezi care iti este cel mai convenabil tarif si respectiv al carui provider apoi poti cumpara cartele online. sunt acceptate toate cartile de debit/credit emise in romania sau international sub siglele visa sau mastercard. o noutate o reprezinta livrarea pe loc (cca 5 minute) de la plata cu cardul. in momentul in care banca confirma plata, sistemul livreaza automat codurile cartelelor sau conturilor, direct in casuta de email a clientului.

va asteptam si pe dumneavoastra cu servicii si produse de telefonie. pur si simplu scrieti-ne la aloda@mintevirtuala.ro.

numai bine
lucian
ALODA.INFO
 

Mesajde Vizitator » 17 Ian 2005, 11:50

e posibil sa pierdeti teren in fata existentilor procesatori de pe piata.
magazine virtuale sun tot mai multe, iar cei care ofera cat mai multe facilitati ies mai mult in fata. Parerea mea este sa nu mai asteptati, ci sa-i dati drumul cat mai repede, iar apoi anuntati toti proprietarii de magazine virtuale de solutia voastra, pentru ca de procesor.ro si GeCad nu au auzit prea multi.
Mult succes,
un proprietar de magazin virtual
Vizitator
 

Legi

Mesajde Bogdan » 28 Ian 2005, 03:48

okokok .. procesare carduri internationale .. e-commerce INTERNATIONAL.... dar care e legislatia in vigoare pt. acestea?

E CINEVA DISPUS SA INFORMEZE SI MURITORII DE RAND CU PRIVIRE LA CAILE LEGALE DE A FACE E-COMMERCE INTERNATIONAL ?

A, si inca o kestie - poate o persoana fizica (NU FIRMA) sa isi faca magazin virtual, sa vanda produse tangibile in strainatate, sa accepte plati prin credit card ? .. bineinteles ca poate, dar este legal ?

Daca stie cineva nr./denumirea legii / anul /, PLEASE, postati aici.
Bogdan
 

re

Mesajde danadmin » 06 Feb 2005, 01:30

Din pacate nu te pot ajuta prea tare. Nu sunt jurist. Cel mia bine consulti un jurist.
In principiu e OK te declari persoana fizica autorizata. Dar nu sunt 100% sigur.
danadmin
Site Admin
 
Mesaje: 22
Membru din: 26 Apr 2003, 21:33
Localitate: Bucuresti

Mesajde deedee » 25 Feb 2005, 19:02

ecommerce international...hm...pai tocmai aici vine o solutie completa a unui procesator local. Se pune toata logistica la dispozitie, mecanismele de plata si decontare, etc

Domnilor, chiar daca partea de autorizare (si 3D Secure) se deruleaza prin Romcard, nu se opreste totul aici.

Daca va uitati la integratorii autohtoni de solutii ecommerce, veti observa cu usurinta faptul ca se ofera solutii integrate:
- plata cu card;
- plata cu card prin fax (sau MOTO);
- plata cu Amex, JCB, Dinners, etc;
- plata prin SMS;
- filtre Anitfrauda! (extrem de important) si as vrea sa cautati in piata magazine care sint deja inchise din motive de frauda (asta pt ca solutia lor nu beneficia de tehnologii performante de detectare a fraudelor)
- servicii de consultanta;
- servicii de suport nonstop;
- management de comenzi (logistica unui chargeback, relatiile cu banca acceptatoare, etc)

Toate acestea sint aspecte de care va veti lovi daca vreti sa luati singuri in piept acest domeniu.

Parerea mea este sa studiati cu mare atentie ce avantaje aveti daca lucrati cu o companie autohtona fata de una aflata peste ocean si sa nu pierdeti din vedere toate aspectele acestui business.

Va recomand: http://www.google.com/search?q=plati+online

Va recomand sa studiati cu atentie solutiile de plata online implementate la marile magazinelor romanesti.
deedee
 

epayment.ro din nou

Mesajde danadmin » 01 Mar 2005, 02:58

Referitor la mesajul de mai sus.
Este vorba de solutia de plata de la banca Tiriac. Sunteti cel mai probabil epayment.ro. Clientii atenti, cum spuneti Dvs., vor prefera poate sa deschida insa mai degraba un cont la Tiriac, decat sa plateasca la Dvs. comisioane inca si mai piperate decat sunt (deja) la banca respectiva. Singurul dezavantaj al deschiderii directe de cont: comisionul de deschidere, deloc neglijabil, de (cred) peste 500 de euro.
In plus cei de la Tiriac au neobrazarea sa ceara 5% de fiecare tranzactie (oricum mai putin evident decat la Dvs. care sunteti clientii lor).
Tot ce mentionati mai sus sunt facilitati asociate contului Dvs de acolo.
Sa va dau exemplul unui procesator american: 250 tranzactii gratuite, deschidere gratuita de cont, comision lunar 9,95+7,95 dolari, comision per tranzactie 2,19-2,29%+0,3USD.
Munca Dvs., demna de tot respectul: partea de magazin virtual cu nivelele de securitate respective.
In rest banii sunt transferati din contul Dvs. in contul clientului.
Filtre antifrauda: exista la absolut orice procesator serios, indiferent de tara. As putea spune chiar ca authorize.net ofera chiar cea mai tare protectie din lume: orice client al d-lor are posibilitatea sa isi stabileasca singur nivelul de securitate, pana la validarea completa a adresei posesorului de card (valabil pentru SUA).
In plus comisioanele la procesatorii americani sunt sensibili mai mici decat cele romanesti. Semnificativ mai mici. Si afisarea siglei authorize.net pe o pagina este deja o garantie de securitate si calitate. Asta mai ales pentru vanzatorii care au clienti internationali.
Tehnologia 3D Secure: exista in toata lumea. Sa nu ne laudam cu ceva care nu ne apartine.
Cum am mai zis, sunt inca de parere ca piata romaneasca este inca imatura pentru tranzactii online. Comisioanele sunt exagerate, nepermis de mari.
Pentru cei care au clienti internationali, sfatul meu sincer: un procesator international este mult mai ieftin. Iesiti mai ieftin cu toate comisioanele asociate transferului extern de fonduri.
danadmin
Site Admin
 
Mesaje: 22
Membru din: 26 Apr 2003, 21:33
Localitate: Bucuresti

Mesajde Vizitator » 01 Mar 2005, 11:05

Este foarte adevarat ca Authorize.net este lider in domeniu si ca are comisioanele cele mai mici.

Ceea ce nu stiti dvs se pare este faptul ce acel comision de 2.29% se aplica peste comisionul aplicat de banca la care va deschideti un cont de mercant.

Una peste alta, comisioane mai mici de 5.5% nu exista nici macar in USA (ma refer aici la solutii serioase, solutii mature)

Din ceea ce scrieti dvs aici reiese foarte clar (cel putin pentru mine) faptul ca nu stapiniti in amanunt ce va ofera bancile romanesti (si de aici si ideea ca deschiderea unui cont de procesare prin Romcard va rezolva toate cerintele platilor online).

Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie la email daniel.at.actual.ro
Vizitator
 

bancile americane

Mesajde danadmin » 01 Mar 2005, 18:04

Bancile Romanesti: sunt mai toti niste imbecili, care habar nu au sa lucreze cu clientii.
Tiriac: a trebuit sa mut munti ca sa aflu niste chestii elementare. I-am pisat nu stiu cat, iar la oferta de e-commerce sunt complet aerieni. In afara de comisioanele care echivaleaza cu un furt nu mai stiu mare lucru. Habar nu au ce e aia e-commerce. Ma intreb cum de le-a venit ideea. Ghidandu-ma dupa ce este pe pagina authorize.net i-am intrebat cum se face implementarea solutiei pe o pagina. Le-am pus intrebari ca pentru prosti si s-au uitat la mine ca la felul 16.
Am trimis un mesaj circular la toate bancile mai importante din Romania. Iarasi cu intrebari ca pentru prosti. NIci-una, absolut nici-una nu a raspuns la email. Asta despre competenta bancherilor nostri.
Bancile americane: le cunosc ofertele binisor. De o luna ma lupt cu ele. Am gasit o oferta foarte avantajoasa. Ce pot spune este ca e iarasi semnificativ mai ieftina ca in Romania. Nici vortba de 5,5%. Se situeaza cel mult la +0,26 centi pe tranzactie in cazul cel mai rau. Dar se poate si free. Se cheama suma minima in cont, you know?
danadmin
Site Admin
 
Mesaje: 22
Membru din: 26 Apr 2003, 21:33
Localitate: Bucuresti

Mesajde Vizitator » 01 Mar 2005, 19:00

Eh stimate domn, daca ati gasit o oferta free nu pot decit sa va felicit :) Sint absolut convins ca face toti banii 8)
Vizitator
 

bancile americane

Mesajde danadmin » 02 Mar 2005, 00:46

Eu stiu ce stiu, D-vostra stiti ce stiti. Fiecare pe partea lui. Urez la toata echipa de la epayment mult succes. Eu sincer am incredere in banca americana respectiva, ii cunosc numele, stiu ca este un gigant financiar. Cu asta basta.
danadmin
Site Admin
 
Mesaje: 22
Membru din: 26 Apr 2003, 21:33
Localitate: Bucuresti

Cat % din cardurile romanesti sunt acceptate online ???

Mesajde Sorin » 15 Mar 2005, 13:49

Ce ma intereseaza cel mai mult este procentul cardurilor romanesti (debit, credit, nu conteaza) ce sunt acceptate online de catre procesorii de carduri romani cum ar fi www.porcesor.ro etc?

daca de exemplu un student are un card Visa Electron (BancPost) pentru ca asa i l-a facut facultatea sa primeasca bursa sau daca un angajat are stiu si eu un Maestro de la BCR ca asa i-a facut patronul pentru salariu, iar daca acesti indivizi vin pe magazinul meu online sa cumpere ceva iar cardurile lor sunt respinse, atunci domnilor, dumneavoastra discutati total pe langa acest subiect pentru ca pe mine ma intereseaza o solutie care sa accepte cel putin 90% din cardurile romanesti si asta fara nici un demers al clientului la banca pentru a-si activa stiu si eu ce facilitate sa mearga online.

sunt multe alte taxe destul de mari... 19% tva, shipping, asigurari, taxe vamale de import ce sperie pe ori si cine, alte cheltuieli interne de handling si tot asa. daca mai adaug si 8% comision de procesare a cardului pai atunci inseamna ca imi dau foc la valiza avand in vedere ca, adaosul meu comercial variaza intre 5 si 20% in functie de produs.

eu unul sunt convins de o chestie. daca magazinul meu are produse la preturi la care cea mai acerba concurenta nu le poate face fata, sa stiti ca modalitatea de plata nu prea conteaza. clientului nu ii e greu sa faca un drum la banca sau la posta pentru un ordin de plata daca oferta mea de produse este pe gustul acestuia.

decat sa platesc 8% per tranzactie mai bine imi cumpar un terminal de procesare carduri (din acela din care toate magazinele au) si le procesez manual :)))) mai in gluma, mai in serios eu unul nu voi implementa nici o solutie care va costa mai mult de 4.99% per tranzactie.

Succes
sorin_la at yahoo dot com
Sorin
 

Cat % din cardurile romanesti sunt acceptate online ???

Mesajde Sorin » 15 Mar 2005, 13:50

Ce ma intereseaza cel mai mult este procentul cardurilor romanesti (debit, credit, nu conteaza) ce sunt acceptate online de catre procesorii de carduri romani cum ar fi www.porcesor.ro etc?

daca de exemplu un student are un card Visa Electron (BancPost) pentru ca asa i l-a facut facultatea sa primeasca bursa sau daca un angajat are stiu si eu un Maestro de la BCR ca asa i-a facut patronul pentru salariu, iar daca acesti indivizi vin pe magazinul meu online sa cumpere ceva iar cardurile lor sunt respinse, atunci domnilor, dumneavoastra discutati total pe langa acest subiect pentru ca pe mine ma intereseaza o solutie care sa accepte cel putin 90% din cardurile romanesti si asta fara nici un demers al clientului la banca pentru a-si activa stiu si eu ce facilitate sa mearga online.

sunt multe alte taxe destul de mari... 19% tva, shipping, asigurari, taxe vamale de import ce sperie pe ori si cine, alte cheltuieli interne de handling si tot asa. daca mai adaug si 8% comision de procesare a cardului pai atunci inseamna ca imi dau foc la valiza avand in vedere ca, adaosul meu comercial variaza intre 5 si 20% in functie de produs.

eu unul sunt convins de o chestie. daca magazinul meu are produse la preturi la care cea mai acerba concurenta nu le poate face fata, sa stiti ca modalitatea de plata nu prea conteaza. clientului nu ii e greu sa faca un drum la banca sau la posta pentru un ordin de plata daca oferta mea de produse este pe gustul acestuia.

decat sa platesc 8% per tranzactie mai bine imi cumpar un terminal de procesare carduri (din acela din care toate magazinele au) si le procesez manual :)))) mai in gluma, mai in serios eu unul nu voi implementa nici o solutie care va costa mai mult de 4.99% per tranzactie.

Succes
sorin_la at yahoo dot com
Sorin
 

mai bine

Mesajde danadmin » 16 Mar 2005, 21:25

Sper sa reusesc. La mine va fi 3.75%+0,30 $ de tranzactie.
Dar in privinta cardurilor trebuie sa te dezamagesc: numai cele valabile international. Adica cele clasice: VISA si MasterCard, eventual American Express si Discovery.
Oricum nu strica sa incerci: va fi un comision (modic) de infiintare de cont si cam asta. In rest nimic de platit lunar, in afara de comisionul de tranzactie.
Nu pot insa preciza data la care voi crea sistemul de procesare.
danadmin
Site Admin
 
Mesaje: 22
Membru din: 26 Apr 2003, 21:33
Localitate: Bucuresti

Mesajde Vizitator » 23 Mar 2005, 16:43

Well, pe piata romaneasca nu crezi ca ar trebui sa te adresezi si celor 6 milioane de carduri romanesti?
Vizitator
 

Online Seller

Mesajde Vizitator » 23 Mar 2005, 17:14

@danadmin: Stiti ce nu inteleg eu? De ce incercati dumneavoastra sa reinventati roata.

Chiar daca aveti comisioane mai mici, nu v-ati intrebat oare:
- costurile dezvoltarii unei astfel de solutii;
- costul transferurilor bancare cu USA (pentri fiecare transfer pe care veti fi nevoit sa il efectuati);
- dificultatea comunicarii cu o banca aflata la mii dekm;
- etc

Eu cunosc extrem de bine sistemul ePayment si vreau sa va spun ca este cel mai bun de pe piata romaneasca si este unul dintre cele mai eficiente din cite am folosit eu pina acum.

Atit am avut de zis. Va doresc spor la treaba pentru ca nu m-ar deranja nici o concurenta reala pentru ePayment (celelalte solutii romanesti pot si alintate cu atributul "jalnic").

Pentru detalii sau ajutor la implementarea solutiei ePayment (colegii mei sint maestri deja) va stau la dispozitie: masterweb at hotmail dot com
Vizitator
 

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sisteme plati online

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

cron