GeCad si procesor

Suport sisteme de plata online: ROMCARD, PayPal, 2checkout, Authorize, LinkPoint, PayFlow PRO.

GeCad si procesor

Mesajde danadmin » 22 Dec 2004, 16:02

Sunt oameni care au muncit mult la crearea unei solutii de e-commerce si trebuie apreciata munca lor.
Dar: problema este de fapt ca bancile la care au conturi practica comisioane foarte mari. De aceea cer si d-lor tot asijderea.
Descrierea solutiei:
1. Iti faci cont la o banca romaneasca ce are solutie de plata pe Internet (sunt doar 2 la ora actuala, va las sa vedeti care sunt acelea).
2. Faci un contract de e-commerce cu dansii si daca te accepta (in functie de conditiile din contract...)
3. ROMCARD SA este singurul procesator de carduri din Romania! Nu va lasati indusi in eroare de nici-o alta solutie. Autentificarea se face prin d-lor, indiferent de site-ul pe care intrati. Odata cu semnarea unui contract cu banca, semnati implicit si cu ROMCARD SA:.
4. Iti faci propria solutie de e-commerce si incepi sa o propui altora, dandu-te drept procesator: NU ESTE ADEVARAT. Prin interfata Dvs se transmit datele la ROMCARD care este adevaratul procesator. Este un pic ca la inregistrarea de domenii: nu Nettissimo le inregistreaza, ci Nettissimo transmite cererea unde trebuie.
5. Nettissimo va avea la un moment dat aceasta solutie, ca si procesor.ro si GECAD. Problema noastra este urmatoarea: exista deja 2 "procesatori" pe piata romaneasca. Cererea, asa cum o dovedeste si acest forum este relativ modesta. Comisioanele practicate de bancile romanesti respective sunt nejustificat de mari. Asteptam asadar sa apara o adevarata concurenta in domeniu si vom introduce, precum veti vedea, propria solutie.
6. Nettissimo va propune in perspectiva mai multe porti de plata (payment gateway): una locala (ROMCARD) si una internationala, americana, de fapt prin gateway-ul cel mai folosit si cel mai serios: Authorize.net
Va mai dura, din estimarile noastre, cel putin un an pana cand solutiile de plata online vor avea ceva ecou pe piata romaneasca.
danadmin
Site Admin
 
Mesaje: 22
Membru din: 26 Apr 2003, 21:33
Localitate: Bucuresti

re:

Mesajde Sorin » 15 Mar 2005, 13:56

or fi oameni care au muncit mult. sa stii ca un muncitor care sapa santuri cu tarnacopul munceste si mai mult decat te referi tu. si eu muncesc mult sa imi vand produsele. ideea e ca munca nu este egal cu bani. ca o fi muncit ii cred si nu au decat sa ceara si 50% per tranzactie. este problema lor si a nimanui altcuiva. aici este vorba de cerere si oferta iar oferta nu se apropie cererii nici macar pe departe. cum vrei sa vinzi o solutie daca nu ai clienti? ai idee cate taxe (si ca numar si ca procent) platesc eu sa imi aduc produsele in magazin? te-ai speria crede-ma!!! daca tu crezi ca cineva va plati 5% per tranzactie te cam inseli.
Sorin
 


Înapoi la Sisteme plati online

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron